Liity jäseneksi!

Kotkan Reserviupseerikerhon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa reserviupseerikoulutuksen suorittanut, riippumatta asuinpaikastasi. Reserviupseeriliitto hallinnoi jäsenrekisteriä ja lähettää vuosittaiset jäsenmaksulaskut, joten liittyminen kerhoon tapahtuu liiton kautta. Jäsenhakemus välitetään liitolta kerhon hallitukselle hyväksyttäväksi.

Täytä liittymislomake, TÄSTÄ »
Valitse lomakkeella kerhoksi ”KOTKAN RES.UPS.KERHO RY”.

Jäsenmaksu

 • Nuorisojäsen (alle 28v): 20 eur / vuosi
 • Perusjäsen: 44 eur / vuosi

Loppuvuodesta (lokakuun jälkeen) kerhoon liittyviltä ei peritä jäsenmaksua enää kuluvalta vuodelta, vaan vasta seuraavalta täydeltä vuodelta.

Jäsenetuja

Kotkan reserviupseerikerhon jäsenenä pääset hyödyntämään sekä kerhon, reserviupseeripiirin että -liiton tarjoamat jäsenedut. Tässä muutama poiminta jäseneduista:

 • Osallistumisoikeus kerhon tapahtumiin
  Kerho järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia jäsenistön toiveiden mukaan. Tapahtumia voivat olla esimerkiksi esitelmätilaisuukset,  ammuntaharjoittelutapahtumat ja -kilpailut, tutustumiskäynnit maanpuolustuksellisesti mielenkiintoisiin kohteisiin,   erilaiset sotilastaitokilpailut ja toimintapäivät.
 • Kulkulupa Lupinmäen ampumaradalle
  Kaikille kerhon jäsenille haetaan automaattisesti kulkulupa-oikeus Lupinmäen ampumaradalle. Rata sijaitsee sotilasalueella, joten sinne ei ole mitään asiaa ilman kulkulupaa. Alueelta löytyy sopivat radat monille eri asetyypeille. Kerholle on varattuna ampumaratavuoro Lupinmäeltä kesäkuukausina n. 2 krt / kk.
 • Jäsenet-sähköpostilista
  Kerhon jäsenet-sähköpostilistan kautta lähetetään tietoa kerhon ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämistä tapahtumista. Sähköpostitiedotusta täydentää tiedotteet erinäisissä sosiaalisen median kanavissa (mm. Facebook ja Twitter)
 • Kymen Salpa-lehti
  Kymenlaakson reserviupseeripiirin jäsenlehti Kymen Salpa lähetetään sähköisesti kaikille alueen kerhojen jäsenille. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa, levikki n. 5000 lehteä.
 • Osallistumismahdollisuus piirin tapahtumiin
  Kymenlaakson Reserviupseeripiiri järjestää erinäisiä tapahtumia, jotka vaihtelevat vuosittain. Näitä ovat olleet mm. Kovapanosammuntojen seuraaminen Pahkajärvellä, ammuntakilpailut, Jotokset, suunnistus- ja kuntotestit.
 • Alennuksia kilpailumaksuista
  Kymenlaakson reserviupseeripiiri on maksanut perinteisesti kansallisiin kisoihin osallistuvien ampujien kilpailumaksun. Päätöksen alennuksista tekee piirihallitus vuosittain.
 • Reserviläinen -lehti
  Reserviläinen on RUL:n ja RES:n jäsenlehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehti lähetetään kaikille jäsenmaksun maksaneille. Lehden levikki on yli 60.000.
 • RUL:n neuvottelemat etuudet ja alennukset
  Reserviupseeriliitto on neuvotellut valtakunnallisia etuuksia ja alennuksia. Näistä voit lukea lisää liiton sivuilta: rul.fi/liity-jaseneksi.